Rock oasis

19/10/2019 – Aula Toots  : CHRIS WATSON (B) Rock and Roll ... What else????

EEN ROCK N'ROLL- ROCKABILLY AVOND OM NIET TE MISSEN! Chris Watson is een spetterend Belgisch trio waarvan de muziek geïnspireerd is op invloeden van Boogiewoogie en Rockabilly. Tijdens zijn concerten improviseert hij de meest ongelooflijke pianosolo’s met zijn voeten, ellebogen en vuisten, en brengt dit bovendien met een verrukkelijke energie om zijn publiek omver te blazen. Een uitvoering van Chris Watson dompelt je onder in de gloriedagen van de rock'n'roll zoals beroemde artiesten als Jerry Lewis Lee, Elvis, Carl Perkins, Little Richard, met de rock'n roll hits van de jaren 1950 & 1960, maar ook zijn eigen repertoire. Kortom, een show die adembenemend zal zijn!

 

Le 09/11/2019 – Aula Toots  : GUNS N' ROSES EXPERIENCE (UK) :

HERBELEEF EEN CONCERT VAN GUNS N’ROSES EVEN PERFECT ALS DE ORIGINELE BAND OP DE PLANKEN VAN DE AULA TOOTS As close as it gets, NOBODY DOES IT BETTER !"  ,"De Gn'R-tributeband is de grootste en meest gevraagde in Europa!", " Gn'R Experience is het enige eerbetoon dat exact dezelfde unieke vocale stijl en podiumshow kan aanbieden, een ongeëvenaarde imitator van Axl Rose die piano speelt, net zoals het icoon. "," Gn'R Experience reconstrueert zorgvuldig elk visueel detail en muzikale noot om die zorgeloze geest van de originele Guns vast te leggen. " Sweet Child o’ Mine, Knocking On Heavens Door, Rocket Queen, Live And Let Die en nog veel meer!”

 

30/11/2019 –  AulaToots  - HIGH VOLTAGE (B) : Tribute AC/DC

 

Meer dan een eerbetoon, High Voltage is de geest van AC / DC! Tijdens de twee uur durende show, laat de groep je deze onvergelijkelijke sfeer herbeleven die losbarst tijdens de concerten van AC / DC! "Deze Belgische tribute-band zou AC / DC-incognito kunnen vervangen en niemand zou beseffen" (HRM oktober 2000). Hun repertoire bestaat uit AC / DC-hits zoals: Highway To Hell, Let There Be Rock , Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck, Stiff upper Lip, You Shook Me All Night Long,Back in Black... en natuurlijk For Those About To Rock!  In november 2009 treedt Wouter Kerkhofs toe tot de band als Lead Singer, zijn stem en zijn looppasjes maken van hem de exacte replica van Brian Johnson. Sindsdien toert de band door heel Europa

 

05/12/2019 – Aula Toots  - MANU LANVIN & THE DEVIL BLUES (F)

Na drie eerste albums uitgebracht tussen 2000-2006 waarin hij de nadruk legde op het Rock repertoire, vond Manu Lanvin eindelijk zijn meest natuurlijke genre met de Devil Blues, een powertrio dat perfect in zijn plaatje past.

Manu trekt dan ook het kostuum aan van de gedesillusioneerde bluesman die de tegenslagen van het leven zingt en anderzijds blijft hij ook de optimistische rocker die deze duivelse muziek bepleit voor een betere wereld. Mis de unieke kans niet om deze uitzonderlijke artiest in Brussel toe te juichen in de atmosfeer van de aula Toots, een locatie die bekend staat om zijn uitzonderlijke akoestiek. Een aanrader!