Elektronisch loket

Evere maakt u het leven gemakkelijker met het gewestelijk platform Irisbox

Via het gewestelijke platform Irisbox kan u online documenten van bevolking en burgerlijke stand bestellen en betalen. U krijgt ze dan bij u thuis opgestuurd.

Om online hun administratieve zaken te regelen, zonder zich te verplaatsen, dienen de inwoners van de gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest slechts één enkele url te onthouden: www.irisbox.brussels. 

Dankzij IRISbox hebben zij toegang tot meer dan 350 verschillende formulieren, 24u/24, 7d/7. Er zijn zelfs formulieren specifiek voor ondernemingen! Het online loket is in volle evolutie. Het biedt voortaan 4 manieren om u te connecteren, dezelfde als Tax-on-Web. De interface van IRISbox is verbeterd en past zich automatisch aan alle schermtypes aan. Het elektronisch loket is nu ook volledig afgestemd op gebruik voor tablets. De gebruiker staat immers centraal: IRISbox zet nu ook volop in op verschillende types navigatie-logica. De surfer kan kiezen uit verschillende key words: zoeken per administratie, per type document etc.

Met het online loket IRISbox zijn alle administratieve documenten binnen handbereik. Hiervoor volgt u de volgende eenvoudige stappen:

1. Surf naar www.irisbox.brussels vanop uw pc of tablet.

2. Meld u aan met uw identiteitskaart en een kaartlezer, een token of uw smartphone.

3. Selecteer uw documenten

Betalingen zijn mogelijk met de kaart.